catering de koppelen
bedrijven

HORECA DIENSTVERLENING VOOR BEDRIJVEN

Onze expertise in horeca dienstverlening voor bedrijven is door de jaren heen met ons meegegroeid. Omdat elk bedrijf anders is en eigen wensen heeft zijn er bij elke opdracht zijn er wel ervaringen die we mee kunnen nemen in de aanpak van toekomstige opdrachten. Persoonlijke aandacht is een belangrijk element van onze aanpak bij horeca dienstverlening voor bedrijven. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant kunnen wij altijd een passend voorstel doen.

Ondersteuning horeca of compleet verzorgd?

U kunt onze diensten inschakelen voor diverse activiteiten van klein tot groot. Van de verzorging van een zakenlunch of de het klaarmaken en bezorgen van eten en drinken op locatie maar ook voor de complete verzorging van grootschalige bedrijfsfeesten waarbij wij u al het regelwerk uit handen nemen.


ondersteuning horeca bedrijven

Ondersteuning horeca voor bedrijven

Het komt steeds vaker voor.
U bent (horeca) ondernemer en ervaart dat een eigen keuken en met name één of meerdere goed gekwalificeerde koks of een hele opgave, of zelfs een onmogelijkheid is.
Daarom bieden wij speciaal voor horecabedrijven die zelf geen of een beperkte keuken hebben, een volledige culinaire ondersteuning. Hierin zijn onze mogelijkheden bijna onbeperkt.

Lees meer >
complete verzorging bedrijven

Complete verzorging voor bedrijven

Met de complete verzorging van uw bedrijfsevenement bedoelen we dat wij de gehele verzorging van het bedrijfsevenement op ons zullen nemen. Want zeg nou zelf, als u een feest geeft of een bijeenkomst heeft, wilt u zich toch volledig op uw gasten kunnen richten en niet de hele dag en/of avond op en neer rennen om van alles en nog wat te regelen of controleren?

Lees meer >