catering de koppelen
bedrijfsfeesten

BEDRIJFSFEESTEN

Bedrijfsfeesten vormen door het vele regelwerk altijd een uitdaging. Daarom doet u er verstandig aan om de complete verzorging van uw bedrijfsfeest uit te besteden aan de professionals. Wij nemen u de zorg uit handen van het zoeken naar een locatie tot de verzorging van de catering.

Al vele bedrijfsfeesten tot in de puntjes verzorgd

Het organiseren van bedrijfsfeesten blijkt in de praktijk voor velen een zwaar onderschatte klus. Dit komt doordat het vaak om het vermaak van meerdere gasten met elk een eigen idee van het perfecte feest. Het is aan de organisatie om het iedereen naar de zin te maken. Met het geven van een geslaagd bedrijfsfeest beloont u uw werknemers voor hun inzet en het is een uitstekende gelegenheid om eens onder andere omstandigheden met collega’s te kunnen doorbrengen. Gelukkig biedt ‘De Culinaire Totaalleverancier’ De Koppelen uitkomst!

Bedrijfsfeesten in alle vormen

Bedrijfsfeesten komen in vele varianten. Van bedrijfsfeesten voor kleine groepen die in eigen bedrijf gehouden waar alleen het culinaire gedeelte door ons verzorgd worden tot megafeesten met honderden gasten waarvoor ook een passende locatie en vermaak gezocht moet worden. Je kan je voorstellen dat dit een groot verschil in aanpak vereist. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels wat we kunnen verwachten en wat er in de smaak valt bij de gasten. Toch leren we bij elke klus weer iets bij wat we mee kunnen nemen in de organisatie van het volgende perfecte bedrijfsfeest.

bedrijfsfeesten - De Koppelen - Beek en Donk

Meer informatie over bedrijfsfeesten

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over hoe wij uw bedrijfsfeest tot een succes te maken. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijfsfeesten contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop