catering de koppelen
bedrijven cases

CASES

Vaste leveradressen


klooster-nuenen
Het Klooster in Nuenen:
Voor Evenementencentrum ‘Het Klooster’ in Nuenen zijn we vaste leverancier van onderandere heerlijke diners, fingerfood om je vingers bij af te likken, uitgebreide koude- en warme buffetten en een variëteit aan warme en koude hapjes. Dat wij hier vaste leverancier zijn en steeds weer worden gevraagd voor het verzorgen van hetgeen waar wij goed in zijn maakt ons erg trots.

no image
Kombikart Circuit Nieuw Zevenbergen in Berghem
Voor het Kombikart Circuit Nieuw Zevenbergen verzorgen wij met regelmaat uitgebreide barbecue`s, koude- en warme buffetten en diverse hapjes voor de hongerige racers.

no image
Kart Circuit De Lansard in Eindhoven
Ook voor Kart Circuit De Landsard in Eindhoven verzorgen wij met regelmaat heerlijke barbecue`s, koude- en warme buffetten en ook weer diverse hapjes voor speciale gelegenheden.

no image
Manege Het Zwarte Water
Voor Manege Het Zwarte Water zijn wij vaste leverancier van heerlijk compleet verzorgde barbecue’s (Western BBQ) en diverse themabuffetten zoals: Western buffet, Italiaans buffet, Duits buffet en Seizoensbuffet.

no image
Feestboerderij Ons Achterhuis in Veghel
Deze feestlocatie voor het houden van feesten, bruiloften, uitstapjes, meetings en meer behoort ook tot onze vaste leveradressen. Voor Ons Achterhuis verzorgen wij onder andere uitgebreide barbecue`s, uiteenlopende koude- en warme buffetten en lekkere hapjes.

Verzorgde catering

gros gemert bedijfsfeest
Gros Hygiëne & schoonmaak systemen
Gros Hygiëne & schoonmaak systemen heeft De Koppelen de ingeschakeld voor het verzorgen van hun 25 jarig jubileum. Hierbij hebben wij zorg gedragen voor complete verzorging van het jubileumfeest. De sfeervolle aankleding van de bedrijfshal en natuurlijk de nodige drankjes en diverse fingerfood.

a.hak drillcon buffet
A. Hak Drillcon
Voor A. Hak Drillcon hebben we een mooi bedrijfsfeest georganiseerd. We hebben hier een compleet ingerichte feesttent en bedrijfshal verzorgd en een zeer uitgebreid 3 continenten buffet. Daarnaast hebben wij zoals u wel verwacht, de drankjes en een heuse cocktailbar verzorgd.

intracare veghel bedrijfsfeest
Intracare Veghel
Intracare in Veghel heeft ons ingeschakeld voor de verzorging van een fantastisch bedrijfsfeest in hun eigen pand. We hebben de complete bedrijfshal sfeervol aangekleed en de gasten ten overvloede voorzien van drankjes en fantastisch fingerfood.

barbecue technische universiteit eindhoven
Technische Universiteit Eindhoven
Voor de Technische Universiteit in Eindhoven hebben we de verzorging van een mega-barbecue voor maar liefst 400 hongerige studenten.

bedrijfsfeest heijl oss
Heijl Automaterialen Oss
Voor Heijl Automaterialen in Oss hebben we een bedrijfsfeest voorzien van een complete, sfeervol ingerichte feesttent inclusief alle drankjes en een authentieke frietwagen met overheerlijke verse frieten.

no image
Dance event Wish Outdoor
Voor het grootste dance event in de regio, Wish Outdoor, verzorgen we met de opbouw- en afbouwdagen en tijdens het evenement de maaltijden voor de hard werkende crew van het evenement.

heerlijke lunch plein college nuenen
Plein College Nuenen
Voor het Plein College in Nuenen verzorgen we met regelmaat diverse lunches.

Familie Gevers jubileum
Familie Gevers Voor Familie Gevers hebben we een onvergetelijk 50 jarig Huwelijksfeest verzorgd. Op locatie hebben we een compleet ingerichte feesttent geplaatst. We hebben hen voorzien van bediendend personeel voor een uitgeserveerd 4 gangen diner met daarna aansluitend een feestavond met muzikale omlijsting.