catering de koppelen
bedrijven complete verzorging

COMPLETE VERZORGING VAN CATERING VOOR BEDRIJVEN

Met de complete verzorging van uw bedrijfsevenement bedoelen we dat wij de gehele verzorging van het bedrijfsevenement op ons zullen nemen. Want zeg nou zelf, als u een feest geeft of een bijeenkomst heeft, wilt u zich toch volledig op uw gasten kunnen richten en niet de hele dag en/of avond op en neer rennen om van alles en nog wat te regelen of controleren?
Dat is dan ook exact de reden dat wij ons gespecialiseerd hebben in de complete verzorging van alle feesten, recepties, bijeenkomsten of elke ander gelegenheid waarbij u gasten wilt ontvangen en verwennen.

Of het nu gaat om een gigantisch groot of juist een gezellig klein feest, wij verzorgen letterlijk alles van Aansteker tot Zeepkanon en alles wat er nodig is om uw feest te maken tot een feest waar nog lang over gesproken zal gaan worden.

In overleg met u worden uw wensen doorgenomen en zullen wij u naar aanleiding van uw input en onze ervaring een passend voorstel doen over de te verzorgen zaken. Hierdoor zult u op niet voor vervelende verrassingen komen te staan ten tijde van het evenement. Hieronder kunt u een keuze maken binnen de meest voorkomende activiteiten die we voor bedrijven verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen om een aantal cases door te lezen om te zien wat wij voor bedrijven compleet hebben verzorgd.

Klik (hier) voor enkele impressies

bedrijfsfeesten - De Koppelen - Beek en Donk

BEDRIJFSFEESTEN

Bedrijfsfeesten vormen door het vele regelwerk altijd een uitdaging. Daarom doet u er verstandig aan om de complete verzorging van uw bedrijfsfeest uit te besteden aan de professionals. Wij nemen u de zorg uit handen van het zoeken naar een locatie tot de verzorging van de catering.
Meer informatie >
recepties - De Koppelen - Beek en Donk

RECEPTIES

Recepties voor bedrijven behoren tot regelmatig voorkomende speciale gelegenheden binnen de zakelijke wereld. Het afscheid of een promotie van een collega, een jubileum verjaardag of gewoon omdat het bedrijf er sterk voor staat. Het zijn allemaal gelegenheden voor het geven van een feestelijke receptie.
Meer informatie >
jubilea - De Koppelen - Beek en Donk

JUBILEA

Jubilea zijn voor bedrijven de meest voorkomende reden voor het organiseren van een informeel samenzijn met feestelijke hapjes en meer. Wij hebben al vele jubilea voor bedrijven verzorgd voor groepen uiteenlopend van tien tot honderden gasten. We zijn in te zetten voor de meest voor de hand liggende activiteiten zoals de hapjes en drankjes maar we kunnen u nog van veel meer voorzien. Denk hierbij aan de bediening, het entertainment of de perfecte locatie voor het vieren van jubilea binnen uw bedrijf.
Meer informatie >

hapjes en drankjes - De Koppelen - Beek en Donk

HAPJES & DRANKJES

Voorziening in hapjes en drankjes is de meest voorkomende opdracht die we voor bedrijven verzorgen. Binnen elk bedrijf komt het wel voor dat er een speciale gelegenheid plaatsvindt waar hapjes en drankjes gewenst zijn. Dit loopt uit van een doorsnee vrijdagmiddagborrel tot recepties en het vieren van jubilea.
Meer informatie >
cases - De Koppelen - Beek en Donk

CASES

Wij als Culinair Totaalleverancier verzorgen wij voor diverse bedrijven de lekkerste hapjes. Van bitterbal tot luxe diners, wij maken er altijd iets lekkers van.
Meer informatie >

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over de complete verzorging van horeca voor bedrijven. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie hierover contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop