catering de koppelen
bedrijven hapjes drankjes

HAPJES EN DRANKJES VOOR BEDRIJVEN

Voorziening in hapjes en drankjes is de meest voorkomende opdracht die we voor bedrijven verzorgen. Binnen elk bedrijf komt het wel voor dat er een speciale gelegenheid plaatsvindt waar hapjes en drankjes gewenst zijn. Dit loopt uit van een doorsnee vrijdagmiddagborrel tot recepties en het vieren van jubilea.

Hapjes en drankjes naar ieders smaak

We kunnen u voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes maar zijn uw wensen? Vaak wordt de lokale snackbar ingeschakeld voor de levering van standaard hapjes en drankjes. Uiteraard kunnen wij u ook in soortgelijke hapjes voorzien maar tijdens ons gesprek met opdrachtgevers blijkt vaak dat het erg op prijs wordt gesteld als er iets verrassends wordt voorgeschoteld. Onze chefs gaan graag met de trend mee en maken in onze eigen keuken de lekkerste hapjes voor uw gelegenheid. Van basic bitterbal tot aangename amuses en fantastisch fingerfood, alles is mogelijk.

hapjes en drankjes - De Koppelen - Beek en Donk

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over de verzorging van hapjes en drankjes. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden betreft hapjes en drankjes contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop