catering de koppelen
bedrijven jubilea

JUBILEA VOOR BEDRIJVEN

Jubilea zijn voor bedrijven de meest voorkomende reden voor het organiseren van een informeel samenzijn met feestelijke hapjes en meer. Wij hebben al vele jubilea voor bedrijven verzorgd voor groepen uiteenlopend van tien tot honderden gasten. We zijn in te zetten voor de meest voor de hand liggende activiteiten zoals de hapjes en drankjes maar we kunnen u nog van veel meer voorzien. Denk hierbij aan de bediening, het entertainment of de perfecte locatie voor het vieren van jubilea binnen uw bedrijf.

Jubilea op locatie of gewoon op de zaak

Jubilea worden vaak gehouden in de kantine van het bedrijf maar als deze te klein blijkt te zijn om op een ontspannen manier geruime tijd met collega’s door te brengen gaan we voor u op zoek naar een alternatieve locatie. Soms betreft het enkel het plaatsen van een feesttent op het parkeerterrein van de zaak maar het kan ook zijn dat we op zoek moeten naar een meer geschikte locatie.

Bij elk jubileum hoort lekker eten

Uiteraard zorgen wij voor heerlijke hapjes voor jubilea binnen uw bedrijf. We zijn immers groot geworden met het verzorgen van heerlijkheden voor elke feestelijke gelegenheid. Dit loopt uiteen van een eenvoudig kaasplankje tot amuses, warme snacks en trendy fingerfood. Onze chefs doen niets anders dan het verzorgen lekkers uit eigen keuken voor uiteenlopende gelegenheden, jubilea vormen geen uitzondering daarop. Ons team zal alles in het werk stellen om ook uw feest of receptie tot een succes te maken.

Jubilea - De Koppelen - Beek en Donk

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over de mogelijkheden voor het vieren van jubilea binnen uw bedrijf. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop