catering de koppelen
bedrijven  ondersteuning horeca

ONDERSTEUNING HORECA VOOR BEDRIJVEN

Onze ondersteuning horeca is speciaal voor horecabedrijven die zelf geen of een beperkte keuken hebben. Wij bieden wij als totaalleverancier vanzelfsprekend een volledige ondersteuning horeca. Hierin zijn onze mogelijkheden bijna onbeperkt.

Het komt steeds vaker voor

U bent (horeca) ondernemer en ervaart dat een eigen keuken en met name een of meerdere goed gekwalificeerde koks of een hele opgave, of zelfs een onmogelijkheid is.
Daarom bieden wij speciaal voor horecabedrijven die zelf geen of een beperkte keuken hebben, een volledige ondersteuning horeca . Hierin zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.
Ook deze ondersteuning horeca hebben wij in de afgelopen jaren ontwikkeld en volledig afgestemd op de vraag vanuit onze klanten. Is deze ondersteuning horeca door De Koppelen interessant voor u?

Buffetten worden geleverd en klaargezet door onze koks.

Buffetten kunnen ook vroeg geleverd worden en door u geserveerd worden uit eigen keuken. Warme componenten worden dan vacuĆ¼m geleverd zodat u deze eenvoudig op kunt warmen.

Marge op buffetten zonder kosten van: keuken, personeel, energie en afwas.
Groot aanbod van buffetten, lunches, fingerfood, diners etc.
Heeft uw eigen samengestelde buffetten? Ook deze kunnen wij voor u maken.
ondersteuning horeca bedrijven


Meer informatie over ondersteuning horeca

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze ondersteuning horeca . Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50. Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop