catering de koppelen
bedrijven receptie

RECEPTIES VOOR BEDRIJVEN

Recepties voor bedrijven behoren tot regelmatig voorkomende speciale gelegenheden binnen de zakelijke wereld. Het afscheid of een promotie van een collega, een jubileum verjaardag of gewoon omdat het bedrijf er sterk voor staat. Het zijn allemaal gelegenheden voor het geven van een feestelijke receptie. Wij kunnen de locatie, de hapjes, de bediening en zelfs het entertainment verzorgen.

Receptie in de kantine van uw bedrijf of op locatie?

Over het algemeen worden bedrijfsrecepties gehouden op de gevestigde locatie van het bedrijf zelf . Echter als er ook familielededen uitgenodigd zijn blijkt de bedrijfskantine vaak te klein om een receptie te houden. In dat geval gaan we voor u op zoek naar een geschikte locatie. Hoe dan ook, wij zorgen dat het naar de zin van u en uw gasten zal zijn.

Heerlijke hapjes en snacks voor uw receptie

Vanzelfsprekend verzorgen wij de lekkerste hapjes voor uw receptie. De kern van ons bedrijf is en blijft gefocust op het voorzien van heerlijkheden voor speciale gelegenheden. Van een eenvoudig kaasplankje tot uitgebreide borrelplateau’s, amuses en fingerfood, onze chefs weten wat de culinaire trends zijn en vanzelfsprekend komen alle hapjes voor uw receptie uit eigen keuken.

recepties voor bedrijven

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over de mogelijkheden voor de receptie van uw bedrijf. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden voor recepties voor uw bedrijf contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop