catering de koppelen
Culinair

Culinair

Op culinair gebied zijn we van alle markten thuis. Vanzelfsprekend bereiden we alles in onze eigen keuken en we gebruiken uitsluitend verse natuurlijke ingrediënten en zoveel mogelijk van boeren en producenten uit de buurt. Bij de samenstelling van ons assortiment hanteren we het uitgangspunt dat we voor elke gelegenheid de juiste culinaire omlijsting bieden.

Buffet

U wilt uw buffet goed verzorgd aan uw gasten aanbieden en daarom voorzien wij in meer dan een kale tafel waar gerechten worden uitgestald. Wij maken het buffet het culinaire hoogtepunt van uw bijeenkomst waar iedereen naar uitkijkt. Een buffet moet bijzonder zijn en wij doen niets liever dan u en uw gasten hierin te voorzien. Alleen dan spreekt u uw waardering uit voor de aanwezigheid van uw gasten.

Barbecue / BBQ

Een barbecue is het ultieme culinair genieten op een zwoele zomeravond. Elk jaar krijgen we weer (vaak van dezelfde groepen) het verzoek om een heerlijke compleet verzorgde barbecue mogelijk te maken. U kunt van ons smakelijke verrassend gepresenteerde gerechten verwachten. Voor elk wat wils en altijd heerlijk vers.

Dessert

De ultieme afsluiting van een goed diner is het dessert. Van heerlijk eenvoudige yoghurt met honing en walnoten tot verrukkelijk uitgebreide culinaire hoogstandjes met diverse bereidingstechnieken, alles is mogelijk. Het enige wat vast staat is dat elk dessert van De Koppelen is om uw vingers bij af te likken.

Specials

Verwachtingen overtreffen doen we graag. Zeker ook op culinair gebied. Op zoek naar iets nieuws of nèt even iets anders? Natuurlijk doen we daar aan mee. Verrassen is ons vak en uitdagingen houden ons scherp. Wat wordt uw uitdaging voor onze chefkoks?

Diners

Voor elke culinaire gelegenheid geldt dat samen eten, samen genieten is. Het versterkt de onderlinge band en brengt gesprekken op gang. De zorgen van het regelwerk nemen wij u uit handen zodat u al uw tijd aan uw gasten kunt besteden.

Lunch / Brunch

Elke maaltijd is een bijzonder moment. Zo ook de lunch. Waarom wachten op het diner. Genieten is van elk moment. Wij maken er iets speciaals van.
Culinair hoofdgerecht

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze culinaire activiteiten. U kunt voor meer informatie over de culinaire mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50. Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop