catering de koppelen
Over ons

Over De Koppelen Culinaire Totaalleverancier

Het is alweer bijna 30 jaar geleden dat Leon van de Laar zijn fietstas aan de wilgen heeft gehangen en zijn bestaan als postbode verruild heeft voor de horeca. Leon begon zijn horeca carriere met de opening van zijn eigen cafetaria in het pand van Café De Koppelen aan de Koppelen in Beek en Donk. Met behulp van zijn familie en de juiste motivatie heeft hij Cafetaria Het Koppeltje tot een ware trekpleister voor de snelle hap gemaakt. Dankzij de lekkere hapjes en de klantgerichte service kwam er al snel de vraag of Leon de verzorging van de catering van een bruiloft op zich kon nemen. Natuurlijk heeft hij deze kans aangepakt en door het succes van deze eerste catering klus was een nieuw tijdperk aangebroken voor zijn onderneming.

De Koppelen Catering

Slechts 3 jaar na de opening van Het Koppeltje was De Koppelen Catering een feit. Mede doordat de vraag naar partycatering steeds groter was geworden heeft Leon een partner gevonden in zijn broer Harry en hebben zij het pand volledig aangekocht om de activiteiten uit te kunnen breiden en extra service kunnen bieden. Het pand werd volledig verbouwd en gerenoveerd. Ook kon modernisering en uitbreiding van de keuken niet uitblijven. Dit was echt nodig omdat de feesten en evenementen steeds groter werden en de kwaliteit gewaarborgd diende te blijven.

Verdere uitbreiding

Sinds 2009 is de locatie op industrieterrein De Bemmer de hoofdbasis van De Koppelen. Dit pand voorziet in alle zaken die vereist zijn om aan de kwaliteitsnormen te voldoen die men van een culinaire totaalleverancier verwacht en hebben ze alle voorwaarden voor het verzorgen van een perfect feest of evenement in eigen huis. Je kan inmiddels wel stellen dat De Koppelen Catering een gevestigde naam in de regio is op het gebied van partycatering en de verzorging van evenementen voor zowel bedrijven als particulier. Zelfs diverse horecagelegenheden in de regio maken veelvuldig gebruik van de diensten van De Koppelen.

Pannenkoekenhuis Pluk

Sinds maart 2012 zijn de gebroeders van de Laar ook de trotse eigenaren van Pannenkoekenhuis Pluk in Beek en Donk. Dit eigentijdse restaurant ligt in het centrum van Beek en Donk op de plek waar het ruim bijna 30 jaar geleden allemaal begonnen is. Het voormalige partycentrum is compleet omgebouwd tot het gezelligste familierestaurant van Laarbeek. De originele gerechten op de menukaart, binnen en buitenspeeltuin voor de kids en het prachtige terras maken het een bezoek meer dan waard!
Altijd een vriendelijk gezicht bij de Koppelen

Meer informatie over De Koppelen

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze geschiedenis. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden van De Koppelen contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50. Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop