catering de koppelen
Particulieren

HORECA DIENSTEN VOOR PARTICULIEREN

Onze ervaring die is opgedaan in diverse horeca diensten voor particulieren staat aan de basis het succes van ‘De Culinaire Totaalleverancier’ De Koppelen. Nog steeds is dit een vaak voorkomende tak van sport die we graag tot in de puntjes verzorgen door te voorzien in de vraag naar lekker eten en drinken. Ook voor uw feest kunnen we regelen wat u wenst. In goed overleg met u kunnen wij u enkele voorstellen doen omtrend de invulling van de gelegenheid en bepalen welke horeca diensten wij u kunnen bieden.

Totaal ondersteuning of complete verzorging?

De Koppelen is in te schakelen voor een breed scala aan horeca diensten en complete verzorging van particuliere gelegenheden. Of het nu gaat om de verzorging van snacks voor bij de borrel of om een driegangen diner, wij zorgen ervoor dat uw gasten niets te kort zullen komen. Ook kunnen wij al het regelwerk uit handen nemen zodat u de gelegenheid heeft om ongestoord met uw gasten door te brengen.


Complete verzorging voor Particulieren

Totaal ondersteuning voor particulieren

Onze dienst totaal ondersteuning speelt in op de vraag van particulieren die graag een ontspannen tijd willen hebben op hun eigen feest. Bij het organiseren van een geslaagd feest spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Lekker eten staat hierbij met verve bovenaan de lijst. Een lekkere snack bij de borrel of een uitgebreid buffet draagt bij aan de algehele sfeer van de gelegenheid. Wilt u ook onbekommerd van uw feest genieten?
Lees meer >
Totaal ondersteuning particulieren

Complete verzorging voor particulieren

Ook voor de complete verzorging van catering gerelateerde zaken voor particulieren doet u er goed aan te kiezen voor ‘De Culinaire Totaalleverancier’ De Koppelen. Complete verzorging van voor particulieren is een zeer dankbare taak om in te voorzien. Vaak dienen speciale gelegenheden zich maar incidenteel aan. Een mogelijkheid om het nog eens over te doen is er vaak niet. We voorzien u dan ook graag van advies waarbij we verder gaan dan alleen zorgen voor de juiste culinaire omlijsting.

Lees meer >