catering de koppelen
Particulieren barbeque

COMPLEET VERZORGDE BARBECUE / BBQ

Elk jaar als de temperatuur wat aangenamer wordt stromen de aanvragen voor een compleet verzorgde barbecue voor particulieren bij ons binnen. Deze oervorm van braden en grillen vormt de basis voor een heerlijk samenzijn in de zwoele buitenlucht in het gezelschap van familie of vrienden. Wij garanderen u smakelijke verrassend gepresenteerde gerechten en vanzelfsprekend altijd heerlijk vers.

U hoeft zelf niets te doen

De kracht van een door door ons compleet verzorgde barbecue is dat u nergens omkijken naar heeft. Het eten en de barbecue(s) worden door ons bezorgd en na afloop (of op een ander afgesproken moment) weer bij u opgehaald. Zelfs het serviesgoed en bestek hoeft u niet af te wassen en kunt u gewoon aan ons mee teruggeven. Dát is nou wat wij verstaan onder compleet verzorgd.
Barbecue door De Koppelen - Beek en Donk

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze compleet verzorgde barbecue/bbq. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop