catering de koppelen
Particulieren bruiloften

COMPLEET VERZORGDE BRUILOFTEN

Een compleet verzorgde bruiloft houdt in dat er heel veel geregeld dient te worden en voor de meeste particulieren begint het al te duizelen als ze denken aan wat er nog allemaal geregeld moet worden. Bij het organiseren van een bruiloft en met name voor de catering, het feest en alles wat daar bij komt kijken doet u er verstandig aan om een professional in te schakelen. Uw Culinaire Totaalleverancier De Koppelen dus!

Uw bruiloft tot in de puntjes verzorgd

Catering De Koppelen is bijna 30 jaar geleden ontstaan uit het verzoek om de catering te verzorgen voor een bruiloft. In die bijna 30 jaar is er behoorlijk wat veranderd en hebben we heel veel ervaring opgedaan met de organisatie van compleet verzorgde bruiloften. Van het verzorgen van heerlijke hapjes tot compleet verzorgde luxe diners voor zowel kleine als grote groepen. Daarbij kunnen wij u voorzien van zeer gekwalificeert personeel ten behoeve van de rondlopende bediening en barpersoneel. Waar u wenst dat wij u ontzorgen, kunnen wij u in die behoefte voorzien. Ook het regelen van geschikte locaties, de aankleding en het entertainment valt onder de complete verzorging van bruiloften. Wij begrijpen dat
Compleet verzorgde bruiloften - De Koppelen

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze compleet verzorgde bruiloften. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop