catering de koppelen
Particulieren buffet

COMPLEET VERZORGD BUFFET

Een heerlijk compleet verzorgd buffet is ook mogelijk voor particulieren. Een buffet is heerlijk voor in de zomer. Uw eigen bordje samenstellen, opscheppen zo vaak als u wenst en verrassend veelzijdig. Wij zorgen ervoor dat er niet enkel een aantal gerechten op een kale tafel worden gezet. Nee, wij zorgen voor een compleet verzorgd buffet op alle fronten, het eten maar ook alles wat er nog meer bij komt kijken. Dat is een belangrijk aspect van een compleet verzorgd buffet door De Koppelen.

Wij regelen alles voor u

Voor uw compleet verzorgd buffet geldt uiteraard dat u zelf helemaal niets meer aan het eten hoeft te doen, wij regelen alles voor u zodat u heerlijk kunt genieten van het uitgebreide compleet verzorgd buffet. Het buffet wordt door ons bezorgd en op een later tijdstip worden de schalen en eventueel het tafellinnen, serviesgoed en het bestek weer bij u opgehaald. Het serviesgoed en het bestek hoeft u niet eens zelf af te wassen. Dát is nou wat wij verstaan onder ‘compleet verzorgd buffet’.
buffet door De Koppelen - Beek en Donk

buffet door De Koppelen - Beek en Donk

buffet door De Koppelen - Beek en Donk

buffet door De Koppelen - Beek en Donk


Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze compleet verzorgd buffet. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop