catering de koppelen
Particulieren complete verzorging

Complete verzorging voor particulieren

Complete verzorging van voor particulieren is een zeer dankbare taak om in te voorzien. Vaak dienen speciale gelegenheden zich maar incidenteel aan. Een mogelijkheid om het nog eens over te doen is er vaak niet. We voorzien u dan ook graag van advies waarbij we verder gaan dan alleen zorgen voor de juiste culinaire omlijsting.

Complete verzorging is complete ontzorging

De ontspannen sfeer en de blij verraste gezichten bij de gasten als ze voor het eerst iets proeven wat ze nog nooit gegeten hebben zijn daarbij de kers op de slagroom. Maar complete verzorging voor particulieren omvat veel meer dan het voorzien in culinaire traktaties. We ontzorgen! Daarmee wordt bedoeld dat we u alle organisatiorische zorgen uit handen nemen. We kunnen alles voor u regelen, van een geschikte locatie tot en met de aankleding, het entertainment en ondersteunend personeel.

compleet verzorgde bruiloften

BRUILOFTEN

Een compleet verzorgde bruiloft houdt in dat er heel veel geregeld dient te worden en voor de meeste particulieren begint het al te duizelen als ze denken aan wat er nog allemaal geregeld moet worden. Bij het organiseren van een bruiloft en met name voor de catering, het feest en alles wat daar bij komt kijken doet u er verstandig aan om een professional in te schakelen. Uw Culinaire Totaalleverancier De Koppelen dus!
Meer informatie >
compleet verzorgde feesten

FEESTEN

Onze compleet verzorgde feesten voor particulieren zijn de ideale oplossing voor als u een speciale gelegenheid te vieren heeft en iets extra’s wil doen voor uw gasten door dit extra uitgebreid te vieren zonder alteveel extra regelwerk. Maak gebruik van onze diensten om totaal ontzorgd van uw feest te genieten.
Meer informatie >
compleet verzorgd buffet

BUFFET

Een heerlijk compleet verzorgd buffet is ook mogelijk voor particulieren. Een buffet is heerlijk voor in de zomer. Uw eigen bordje samenstellen, opscheppen zo vaak als u wenst en verrassend veelzijdig. Wij zorgen ervoor dat er niet enkel een aantal gerechten op een kale tafel worden gezet. Nee, wij zorgen voor een compleet verzorgd buffet op alle fronten, het eten maar ook alles wat er nog meer bij komt kijken. Dat is een belangrijk aspect van een compleet verzorgd buffet door De Koppelen.
Meer informatie >

compleet verzorgde barbecue / bbq

BARBECUE / BBQ

Elk jaar als de temperatuur wat aangenamer wordt stromen de aanvragen voor een compleet verzorgde barbecue voor particulieren bij ons binnen. Deze oervorm van braden en grillen vormt de basis voor een heerlijk samenzijn in de zwoele buitenlucht in het gezelschap van familie of vrienden. Wij garanderen u smakelijke verrassend gepresenteerde gerechten en vanzelfsprekend altijd heerlijk vers.
Meer informatie >

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze complete verzorging van catering voor particulieren. Door het vele maatwerk en persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie hierover contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop