catering de koppelen
Particulieren feesten

COMPLEET VERZORGDE FEESTEN VOOR PARTICULIEREN

Onze compleet verzorgde feesten voor particulieren zijn de ideale oplossing voor als u een speciale gelegenheid te vieren heeft en iets extra’s wil doen voor uw gasten door dit extra uitgebreid te vieren zonder alteveel extra regelwerk. Maak gebruik van onze diensten om totaal ontzorgd van uw feest te genieten.

Onbekommerd feest vieren

Om uw feest tot een succes te maken zijn een aantal zaken van essentieel belang zoals een geschikte en feestelijk aangekleedde locatie, denk bijvoorbeeld aan feestverlichting, bewegend licht voor de dansvloer en decoratie. Het entertainment is ook zeker zo belangrijk, al dan niet belangrijker. De gemiddelde wensen lopen uiteen van het regelen van een DJ tot het boeken van die ene band die elk feest succesvol kan afsluiten. Zonder lekkere hapjes en drankjes is geen feest compleet en wij bieden u hierin het beste van het beste. Wij zijn immers ‘De Culinaire Totaalleverancier’ en daar zijn we trots op!
Feesten en partijen - De Koppelen Beek en Donk

Meer informatie

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over de mogelijkheden van compleet verzorgde feesten door De Koppelen. Het vele maatwerk en uw persoonlijke voorkeur maakt het onmogelijk om hier alle mogelijkheden toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden voor uw compleet verzorgde feest contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop