catering de koppelen
Particulieren totaal ondersteuning

TOTAALONDERSTEUNING IN CATERING VOOR PARTICULIEREN

Met totaalondersteuning voor particulieren bedoelen we de dat we u kunnen ondersteunen en inspringen waar u hulp wenst. Dit kan het leveren van gerechten in warmhoudschalen, bestek, en tafellinnen zijn maar we kunnen u van veel meer voorzien zoals bijvoorbeeld hulp in de bediening. Waar u maar hulp kunt gebruiken, kunnen wij in die behoefte voorzien. U hoeft uw wensen maar aan te geven en wij zorgen voor een geslaagd feest.

De heerlijkste gerechten

Bij elk geslaagd feest hoort lekker eten. Onze totaalondersteuning voor particulieren houdt in dat we allereerst hierin zullen voorzien en samen met u nemen we uw wensen door. De kern van ons bestaan ligt bij het voorzien van heerlijke hapjes voor de feestelijke gelegenheden voor particulieren. Een schaal met bitterballen en frikadellen is altijd wel lekker maar als u uw gasten iets verrassends wilt voorschotelen of een uitgebreid buffet, dan begint ons culinaire hart sneller te kloppen. Onze chefs steken dan de koksmutsen bij elkaar en daarbij komen de lekkerste culinaire creaties naar boven. U mag het zeggen!

Alles wordt voor u klaargezet door onze koks

Alle hapjes en zelfs de buffetten kunnen naar wens vroeg geleverd worden zodat u ze later kunt (laten) serveren vanuit uw eigen keuken. Warme componenten kunnen dan vacuĆ¼m geleverd worden zodat u deze op een later tijdstip kunt opwarmen. Ook dat is een voordeel van culinaire totaalondersteuning voor particulieren.
totaal ondersteuning catering particulieren


Meer informatie over onze totaalondersteuning voor particulieren

We hebben geprobeerd u zo uitgebreid mogelijk te informeren over onze totaalondersteuning voor particulieren. Door de vele mogelijkheden en uw persoonlijke wensen is het onmogelijk om hier alle aspecten toe te lichten. U kunt voor meer informatie over de mogelijkheden omtrend totaalondersteuning voor particulieren contact met ons opnemen via ons contactformulier of bel ons op 0492 - 46 50 50.
Wij zullen u dan van een passend antwoord voorzien.
Offerte aanvragen
webshop