ALGEMENE VOORWAARDEN

 

De Koppelen VOF

Totstandkoming van de overeenkomst
De Koppelen is gerechtigd gemotiveerd een bestelling te weigeren of aan de levering bijzondere voorwaarden te verbinden.

Prijzen en kosten
De prijzen zijn inclusief BTW. De prijzen die op de website zijn exclusief bezorgkosten. Voor de hoogte van deze bezorgkosten maakt het niet uit voor hoeveel personen je bestelt. prijswijzigingen voorbehouden.

Levering
De Koppelen betracht de grootste zorgvuldigheid bij het in ontvangst nemen van bestellingen en het bezorgen van de bestelde / buffetten, materialen en menu’s. Als een levering niet of niet tijdig kan plaatsvinden vanwege een vertraging, dan krijg je daar zo spoedig mogelijk bericht van.

Leveringsservice
Indien er niemand aanwezig is bij het bezorgen, is De Koppelen gemachtigd de bestelling mee retour te nemen.

Herroepingsrecht
Voor je aankopen via onze webshop geldt een annuleringstermijn van 4 dagen voor levering. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt zonder verplichtingen van jouw kant de bestelling kosteloos te laten annuleren. Indien de bestelling al betaald is, krijg je je geld in dat geval binnen 7 dagen terug.
Wil je een wijziging in je bestelling doorvoeren, dan kan dit ook tot 4 dagen van tevoren doorgegeven worden. Wordt de prijs hierdoor verhoogt, kun je het resterende bedrag direct online betalen.

Bedrijfsinformatie
De Koppelen VOF is geregistreerd in het handelsregister onder nummer: 17062183
BTW-nummer: NL804047613B01