chef-hat
Online bestellen
chef-hat
Thuis bezorgd
chef-hat
Direct genieten
chef-hat
Wij doen de afwas

ONLINE BESTELLEN

Gemak dient de mens nietwaar? Bestellen gaat dan ook heel eenvoudig via onze webshop: 24/7, op ieder moment van de dag, wanneer het jou uitkomt. Of het nu is voor een gezellige familiebijeenkomst, een bijzondere avond met vrienden of een speciaal bedrijfsfeest: wij hebben het voor je! Bekijk snel ons aanbod en plaats je online bestelling.

ONLINE BESTELLEN

Thuis bezorgd

Heb jij een bedrijfsfeest, receptie of bijzonder evenement? Een speciale verjaardag, huwelijk, housewarming of andere feestelijke gelegenheid? Wij ontzorgen je graag met onze catering. Je geniet dan thuis met je gasten van de lekkerste gerechten in altijd mooi opgemaakte buffetten. Laat ons weten wat je wensen zijn en ons team komt het met plezier bij je thuis bezorgen.

Thuis bezorgd

Direct genieten

Met catering De Koppelen is het altijd direct genieten voor smaakpapillen én oog! Van luxe borrelhapjes, lunches, koude en warme buffetten met kleurrijke gerechten tot aan heerlijke desserts, barbecues en fingerfood. Wij hebben alle culinaire kwaliteiten in huis om van jouw feest thuis of op je bedrijf een onvergetelijk moment te maken. En niet onbelangrijk, warme gerechten worden ook warm bezorgd zodat je direct kunt genieten en zelf niets hoeft op te warmen.

Direct genieten

Wij doen de afwas

Wel willen genieten, maar geen zin om zelf in de keuken te staan, laat staan de afwas te doen? Daar helpen we je graag bij. Met keuze uit verschillende thema’s buffetten, koud en warm en een dessert achteraf. Regel jij het feest? Dan bezorgen wij je catering bij je thuis of bedrijf én doen de afwas! De Koppelen ontzorgt je totaal.

 

Wij doen de afwas